Trender 2012

Trender 2012

Noen trender for 2012:

NEW PUZZLENØKKELORD:

Gul er en viktig farge denne sesongen. Den kommer i forskjellige nyanser.

INSPIRASJON

New Puzzle representerer et brudd med det tradisjonelle og sikre, og hyller fremskritt og nytenkning. New Puzzle utgjør en elektrisk miks mellom overflater og materialer, mellom grafiske og organiske former, som pusles sammen på overraskende måter. Mange stilelementer blandes sammen; ikke som enten -/ eller, men som både -/ og. New Puzzle representerer en grunnleggende nytenkning i form og funksjon og uttrykker møtet mellom klassisk håndverk og teknologiske innovasjoner. Kunst og teknologi i skjønn forening.

FARGER

Fargeskalaen utfordrer øyet med nye og skjeve fargesammensettinger. Skalaen er satt sammen av både sterke og sarte farger samt sort og hvitt. Den rommer både sterke kontraster og perfekte harmonier. Spennende farger som flammende oransje, møter støvet blå, kjølig lilla, nøytrale pudder og pastellfarger og en matt grønn.

PRINT / MØNSTRE

Den nye estetikken bryter rammene for fargekombinasjoner og mønstermiks i en veloverveid og avbalansert lek med elementer. Patinerte og polerte overflater, pusles sammen i nye uttrykk.

MATERIALER

D30, det støtdempende materialet finner nye og flere anvendelsmuligheter.

Betong, plast, tre…. en elektrisk miks mellom overflater og materialer.